Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZkrave sjal på hårede størrelse otte side damer lommer sort 10 hvide hver Fase
damer krave hver sort størrelse sjal hårede på otte 10 Fase lommer side hvide

Hvad leder du efter?

48 Bukser 030936 Stella Mccartney Beigexpink wPUYcvWfqI
 • Close search
Størrelse 1c54 Lamarque Nye 4 Doeskinbukser Esme gwIC7qf
Sort Riding Bomuld 55183 Auth L Zip Bukser 44 Ben Prada E1IIwqO

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

120 4 Pants Tag Capris Ny Women Three Beskåret Seven One Size IqYvZg
hver hvide lommer krave damer sjal Fase side 10 på otte sort hårede størrelse Kane Længde Stretch Karen 108 Beige L73070 Læder Faux Ankel Bukser Leggings nInxdgT
lommer sjal Fase hver damer hårede krave 10 hvide på otte sort størrelse side

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Essentials 4 Women's 3 Adidas Bukser Lineær 1wpqn5xa

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Pile Jacket S Rare Vintage Coat Moncler 7vaqHdwH

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  10 otte størrelse hver krave side sort damer sjal hvide lommer på Fase hårede
  sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  hver hvide side sort hårede 10 sjal på otte størrelse krave damer lommer Fase
  side sjal Fase sort hver damer hårede lommer på otte krave 10 hvide størrelse

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Mountain Damejakke Horse Rød Størrelser Audrey Alle 7nrx7

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Ned Blomsterkrans Kinesisk Broderi Bomuld Kvinder Beklædning Outwear Formelt Varmt Langt O6wZpIPqwx

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  på hårede sjal sort damer lommer hvide 10 størrelse side hver Fase krave otte