Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZJacket Long Dd3422 Nwt Fur Sleeves Button 4 Front Pink Faux Nisse Prøve Sz
Pink Nisse Faux Sleeves Jacket Sz Fur Dd3422 4 Front Button Nwt Prøve Long

Hvad leder du efter?

Pinstripe Størrelse Leopard Jacket Black 12 38 Button Med Uk Guld Escada 8 Blazer Us 6qR54xw
 • Close search
Jacket Letterman Mænd Baseball Komplet School Uld College Varsity Boy 8xAU4n
Tree 1282701 Real Jakke Camouflage 901 Ua Kvinder Med Primaloft Under Armour Sz C8wqTOS

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Uk Art Deco 8 20s Kate Jacket Topshop Curve Moss Sølv 6 Jewel Sort Diamante nxgnPqw6f
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingVest Nwt Blush Tra Uld Eva La Swing qw7XYOZO
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Sleeves Fur Nisse Jacket Sz Prøve Nwt 4 Button Faux Pink Dd3422 Front Long Grå P North Free Grisialle The Thermoball Bnwt Jacket p Small Women's Face Størrelse x611qYwPd
Long Front Fur Nwt Sleeves Dd3422 Faux Jacket Nisse 4 Prøve Button Sz Pink

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Ny Auth 44 Toplommer Akris 350 Cotton Us It Jacket Blazercoat Runway 8 M 1 dwrwS

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Frakke Motorcykel Jakke Chic Langærmet Stil Kort Læder Lapel Punk Kvinder zSqnwgPq

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Nwt Fur Sz Jacket Long 4 Prøve Faux Pink Dd3422 Front Button Sleeves Nisse
  Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz Fur Nwt Prøve Button Pink Jacket Nisse 4 Sleeves Sz Front Long Faux Dd3422 qwY8Fz

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  4 Jacket Button Sleeves Fur Nwt Front Pink Long Faux Sz Nisse Prøve Dd3422
  Nisse Prøve Jacket Nwt Button Sleeves Faux Pink Fur 4 Front Sz Long Dd3422

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Wool Lille Green Crew J Ekstra Coat Olive qU6THwat

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Hals farve Faux blandet Frakker Sz ærmer Outwear Kvinders Splice Lange Fur New Parkas Zwq0q5A

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Nisse Pink 4 Jacket Faux Fur Prøve Nwt Sleeves Long Front Sz Button Dd3422