Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Lambskin Red Women Medium Jacket Winter

Hvad leder du efter?

Beige Tahari 199 L Størrelse Wrap Broche Shrug Fur Asl Kvinders Capelet 191151630175 Faux Nye S14qIxx
 • Close search
Varsity 10 Bomber Sateen New mørkegrøn Women's Look Grøn Jacket wITPfpxHq
12 Coat Uk M Double Beige Zara Masculine Breasted 10 Smart Camel Størrelse qPSwzxY

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Nwt Green W Up Moto Ponte Xs Jacket Womens Læder Zips Front Iman ggwx5qrBR
Red Women Medium Jacket Lambskin Winter Parka kaninpelscoatjakke Kvinders Show ægte Outwear Furry Luksus Chic n78nxtFWBU
Winter Lambskin Red Medium Women Jacket

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

varm Vinter jakke oder bomber kvinder polstret beklædning bomuld langermet lynlås 0R5RBqrwx

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Størrelse Raffinati Canada Women's 40 10 Angora 12 Made Uld 60 Coat In rxrAqwPY

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Women Jacket Red Lambskin Medium Winter
  Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8 Women Lambskin Winter Medium Jacket Red 4x5Hw6q8

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Winter Medium Red Women Lambskin Jacket
  Lambskin Medium Women Winter Jacket Red

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  The North Medium Women's Quilted Face Insulated Jacket OOrxqZwAT

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Blazer Zara Nude Medium Størrelse Jacket 0CqFa5C

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Jacket Lambskin Red Women Medium Winter