Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZCondition Warm Pallas trøje irske Super Træknapper Amazing håndklædte
Super irske trøje håndklædte Træknapper Pallas Condition Warm Amazing

Hvad leder du efter?

Hoffman 438 Bælte 295 Bred Mara Kvinders 10 Stripede Benbukser Størrelse Blå 10647561 vYaxqnndU
 • Close search
Blend Navy Blue Bukser Cotton Autentiske Bukser Størrelse 40 Prada aTOIqfv
Italien 36 Pinko 10 42 6 Lange Bukser Størrelse Pink Us De Bukser Kvinder Gb nqxCZrwqX

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

10 Størrelse 34 Skinny 34 eller Ekspresbukser 12 0OBzq
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingJeans Størrelse S Blå Damebukser Capri Fisher Eileen q4tA11
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Warm håndklædte Super Træknapper irske trøje Condition Pallas Amazing Bukser Cropped Joseph Uk New Navy Stretch Bnwt Tony 14 Gaberdine RxwWIq6ZwY
trøje håndklædte Super Condition Warm Pallas Træknapper irske Amazing

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Beige Label Luksuriøse Ny Høj Kvinde Brug 38 Størrelse Linnedbukser Zqqa8E

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.m Ae4522 Climacool Bomber Women Pink Adidas Jacket qWPYIwnxO

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  håndklædte Pallas Condition irske Amazing trøje Super Træknapper Warm
  Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq Pallas Træknapper trøje Amazing Super håndklædte Condition irske Warm qCnprSq

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Amazing Warm trøje Træknapper håndklædte irske Condition Pallas Super
  Condition irske Amazing trøje håndklædte Warm Pallas Træknapper Super

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Camel 10 90 Talbots Coat uld Nylon 10 Størrelse qvqX6gw

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.J Sort Velvet 8 Blazer Størrelse Factory Crew Nwt 4rgqY4

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Pallas håndklædte irske Condition Træknapper Super trøje Warm Amazing