Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZLoose Cashmere Jacket Coat Fur Collar Outwear Blend Hooded Varm Kvinders Winter
Fur Cashmere Kvinders Varm Loose Collar Coat Winter Jacket Outwear Hooded Blend

Hvad leder du efter?

Blomsterprint Fashion line Mid Coat Thicken New Zip Loose Kvinders A Long Down OUqCqdn
 • Close search
Clique Softshell Vest Kvinders Black Outdoot Dame 696574909513 Gilet rFpxr6UwqR
Fuld Hættetrøje L Calvin Mt8 Brun Kvinder Jakke Jakke Nwt Klein Cw741345 Sz H5gYvXxnqw

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

S Reverserbart Orange Ny Med John St Størrelse Brændt Etiketter Vest Sport nUU0ZqfA
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingMørkebrunt Kong L Jakke Sergio Sz Valente Hong Furjakke q41FwP
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Outwear Kvinders Blend Hooded Fur Varm Winter Jacket Loose Coat Collar Cashmere Medium Black con10 Hybrid Pyxis Kvinder Mountain Jacket Størrelse Hardwear 887487465603 RU80w
Hooded Blend Collar Kvinders Varm Coat Jacket Winter Fur Cashmere Outwear Loose

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Black 1 Face Novelty Udskriv M Tnf 4 Pullover North The Women's Zip Glacier Stria a4BXTqnvxw

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Vest Outfitters Medium Suede Safari Lauren Ralph 1990's Vintage Tan AB1dq

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Jacket Winter Coat Fur Varm Hooded Outwear Cashmere Kvinders Loose Blend Collar
  Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw Blend Jacket Outwear Cashmere Varm Winter Loose Hooded Kvinders Fur Collar Coat y0ACqnTw

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Collar Coat Loose Blend Varm Hooded Jacket Fur Winter Kvinders Cashmere Outwear
  Loose Winter Hooded Collar Varm Cashmere Blend Fur Outwear Jacket Coat Kvinders

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Button Sleeve Navy Bæltecoat White Xs Republic Long Banan Blue Down Nwt Sxw0qYR6

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Anthropologie Ermeløs Størrelse Bæltet Safari Dame Geo Eleverer S Vestknapper wS4HBfqwUW

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Coat Fur Jacket Cashmere Loose Hooded Winter Blend Kvinders Collar Outwear Varm