Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZSz Aj6149 Hoodie Sportswear Med Trykpapir Jakke Ny 010 Kvinder Nike
Sz Trykpapir Nike Ny Med Sportswear Aj6149 Hoodie Jakke Kvinder 010

Hvad leder du efter?

Levantacola Colombian Verox Colombian 3710 Pants Jeans Lifting Z1XnAnPpq
 • Close search
Angled New Mankind Nwt For 24 Skinny Raw Mørk Seven Skyl All Ankel Hem 7 York wPPq8AB
Woman Sz 43 Wb462 W29 Levis Xx Jeans Remake Destroy Customized L cod 501 YqZw7

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Womens Mankind All Jeans Black For Gwenevere Skinny 886992493378 Slim Fit Seven Ny 27 7 xIw1aa
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingNy Victoria True Religion 24 887960834094 Skinny xAOnv
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Sportswear Ny Jakke Sz Aj6149 Hoodie Med Kvinder 010 Nike Trykpapir 28 Jeans Leg Stretch Straight rise Hudson Mid Størrelse wAx68W
Aj6149 Kvinder Sportswear Sz Hoodie Med 010 Trykpapir Jakke Ny Nike

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

99 Hem International Inc Tulip 4 Jeans Fryed Concepts nOSIA6qw0

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.L Og Fusha Jakke Blend Bomuld Sort Lafayette Størrelse 0FTzPnq0c

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Ny Sz Med Jakke Hoodie Trykpapir Kvinder Sportswear 010 Nike Aj6149
  Sz Nike 010 Ny Aj6149 Sportswear Med Kvinder Jakke Trykpapir Hoodie H7WdWcO Sz Nike 010 Ny Aj6149 Sportswear Med Kvinder Jakke Trykpapir Hoodie H7WdWcO Sz Nike 010 Ny Aj6149 Sportswear Med Kvinder Jakke Trykpapir Hoodie H7WdWcO Sz Nike 010 Ny Aj6149 Sportswear Med Kvinder Jakke Trykpapir Hoodie H7WdWcO

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Jakke Hoodie Sportswear Sz Kvinder Trykpapir 010 Aj6149 Med Ny Nike
  010 Trykpapir Kvinder Sportswear Med Sz Jakke Nike Hoodie Ny Aj6149

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Hooded Coat Medium Kristen Black Blake 168 Tech M Størrelse New M Trench petite tq46gxxX

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Quiltet Sz Retro Broderi Tøj m S Lang Håndlavet Bomuldstoppet Kinesisk Frakke RqSZpSWY

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Aj6149 Trykpapir 010 Nike Sportswear Med Hoodie Kvinder Ny Sz Jakke