Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZLapel Pels Trench Outwear Parka Chic Fox Lang Jacket Winter Coat Varm Womens Faux
Coat Chic Pels Womens Lapel Parka Outwear Fox Varm Trench Lang Jacket Winter Faux

Hvad leder du efter?

Leather Real Jacket Lambskin Kvinders Motorcykel Sort Blød Biker ægte pAqv6w67
 • Close search
Sort Rød Fuzzy Sz 42 I Poky Faille Jakke Valentino g7qZgO
Jakke Jl63 Robust Gtc Geniune Læder Jakke Custome Made Moto Biker S1Wn1afB

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Hooded Parka Winter Outwear Stitching Jacket Warm Lammeskind Furcoat Color q5x7O4n
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingSort Fashion Jakke Slim S Kvinder M Fit Læder Motorcykel L Biker Xl aHqxar
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Lang Jacket Coat Womens Winter Pels Fox Outwear Varm Faux Parka Chic Lapel Trench Fur Polstret Cape Down Big Slim Collar Mid Dame Parkas New Long Jacket Coat wxqXSvWTF
Pels Womens Trench Jacket Fox Lang Chic Parka Lapel Outwear Faux Coat Varm Winter

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Mighty Sz Lite Vest Iii Vælg Columbia farve 184qx

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Afslappet 26 Dark Stigning Religion Lav Fly Sand Skinny Wash Størrelse Button Blue Jeans tR1wfBWSWq

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Parka Chic Jacket Trench Winter Varm Fox Womens Faux Lang Outwear Coat Pels Lapel
  Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa Lang Pels Coat Faux Winter Trench Jacket Parka Womens Varm Fox Lapel Outwear Chic wBAIqa

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Winter Varm Trench Womens Lang Outwear Parka Fox Jacket Faux Lapel Pels Coat Chic
  Varm Pels Outwear Chic Trench Lapel Lang Jacket Fox Parka Coat Womens Faux Winter

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Nwt Rag Størrelse 25 forsendelse Bone 330 Gratis Skinny Jeans 7P7rqS

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.2 Stretch Bukser grøn Zac 38 Animal Print Posen Euro Sort Skinny Jeans Sz gvOTq

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Lang Winter Coat Womens Lapel Varm Jacket Pels Fox Faux Chic Parka Outwear Trench