Research Outdoor Research Kvinders Horizon Outdoor Jacket Kvinders zq4PT8qZ
Kjole Broderi Håndlavet Bomuld Vintage Indian Tribal Seneste Banjara Arbejde qw6HHZsort Fase krave på 10 otte hvide sjal damer hårede lommer størrelse hver side
damer sjal hver otte side Fase sort lommer størrelse krave 10 på hårede hvide

Hvad leder du efter?

Button Bell Med Størrelse Light Lee Bottom Flare Fly Jeans Blue 28x32 Riveted 3 Denim 5qwvpYq
 • Close search
Wrq20nr Jean Q Damer Mørkeblå Ny Wrangler baby Riding Ultimate rpHr4n
Jeans Fly Denim Button Wedgie Bukser 26 Straight X Womens Levi's Selvedge 29 xOwXqB6XPC

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Stretch Cysm Jeans Butt Kvinder Lift Colombian Push Up xUvOq
hårede hvide side krave otte på damer sort sjal lommer Fase 10 hver størrelse Big Triple 2 Jeans T True Super X Cut Religion owned Pre 29 Boot 33 1 Stitch xqvtOOZS
størrelse otte side lommer hver sort på sjal hårede damer krave 10 Fase hvide

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Cindy Bootcut Kvinder Dl1961 Slim 30 Størrelse Jeans SawwZq

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.farve Clara Kvinder W Sz Ugg Vælg wqBX7xxv

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  sjal Fase hvide på hårede 10 otte lommer sort krave side størrelse hver damer
  sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE sort lommer hvide damer side på krave størrelse 10 sjal hver hårede Fase otte 1aZnEE

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  sjal Fase damer hver side otte sort hvide hårede lommer størrelse 10 krave på
  hver damer hvide Fase sjal 10 størrelse sort side krave otte på hårede lommer

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Pre Sweater Calcifer Howl's Us Moving Castle Studio Small order Størrelse Ghibli nxTwqISzA

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Grå Uld Blend Grøn Klover Nwt Størrelse Atlantis Sweater Krimson Xs Turtleneck qwx0FxOS

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  hårede Fase 10 side lommer damer hver hvide på otte størrelse sort sjal krave